E-pojat hakivat vauhtia kesään Alajärven turnauksesta

14.4.2024

Vaasan Mailan E-pojat osallistuivat sunnuntaina 14. huhtikuuta Alajärven Ankkureiden järjestämään E-ikäisten pesisturnaukseen. Lauantaina pelasivat tytöt ja sunnuntaina oli poikien pelien vuoro. Tarjolla oli kilpa- ja pelisarjaa. 

Pojat osallistuivat pelisarjan peleihin. Vastustajina olivat tällä kertaa Alajärven Ankkurit P13, Ylivieskan Kuula ja tuttu paikallisvastus Laihian Luja. 

– Alajärvellä on Suomen parhaat puitteet pelata pesistä sisätiloissa, ja taisi ensimmäisen pelin alku mennä vähän ohi ihmetellessä olosuhteita. Halliin tottuneet isännät olivat selvästi parempia juoksuin 15-4, pelinjohtaja Jussi Kallio tuumii.

Ruokailun ja ulkoilun jälkeen energiavarastot olivat täynnä ja Ylivieskaa vastaan esitimme päivän parastamme. Ottelu oli tasaista alusta loppuun ja päättyi tasatulokseen 8-8. 

Viimeinen ottelu tuttua Laihiaa vastaan oli myös tiukka otatus, jossa Laihia oli lopulta parempi tehden yhden juoksun enemmän. Peli päättyi 13-12. 

– Peli ja pelaajat olivat taas kehittyneet kuukauden takaisesta edellisestä turnauksesta, joten hyvillä mielin jatkamme työntekoa kohti kesän pelejä. Kevät ja kesä lähenee ja pian pääsemme harjoittelemaan ulko-olosuhteisiin.