Seuran arvot


Yhteisöllisyys – Avoimuus, tasavertaisuus, yhdessätekeminen ja toisista huolenpitäminen ovat toimintamme kulmakiviä. Yhteisöllisyys merkitsee myös kunnioitusta kanssaihmisiä, tuomareita, vastustajaa ja yhteistyökumppaneita kohtaan.

Paikallisuus – Olemme näkyvästi ylpeitä seuramme juurista, mutta katsomme avarakatseisesti myös kauemmas. Ylpeänä kannamme aina seuramme logoa ja myös tulevaisuudessa muistamme kasvattajaseuramme.

Suvaitsevaisuus – Kunnioitus ja arvostus ohjaavat seurayhteisömme toimintaa. Teot määrittävät ihmisen. Kunnioitamme ihmisiä, joiden kanssa olemme tekemisissä. Sitoudumme seuran ja joukkueen tekemiin päätöksiin ja sopimuksiin. Rehdit käytöstavat ja Fair Play toiminta auttavat toisia kunnioittamaan sinua. Sitoudumme noudattamaan seuramme tekemiä sääntöjä ja määräyksiä.

Seuraylpeys – Olemme ylpeitä seuramme tarinasta sekä identiteetistämme kannattajien seurana. Tähtäämme aina parempaan kaikilla toiminnan tasoilla.

Toiminta-ajatus: Päätöksentekomme ja viestintämme on avointa ja luottamukseen perustuvaa kaikilla tasoilla. Kehitämme pesäpalloa yhdessä sen harrastajien kanssa ja hyödynnämme kaikkien asiantuntemusta, osaamista ja kokemusta. Johtamisemme on tavoitteellista, suunnitelmallista, osallistavaa ja innostavaa. Arvioimme toimintaamme ja sen kehittymistä säännöllisesti.

Kaksi tyttöjoukkuetta seisoo riveissä, joukkueiden kapteenit kättelevät keskellä.