Seuran arvot

 

Seuran arvot

 

Yhteisöllisyys – Avoimuus, tasavertaisuus, yhdessä tekeminen ja toisista huolen pitäminen ovat toimintamme kulmakiviä. Yhteisöllisyys merkitsee myös kunnioitusta kanssaihmisiä, tuomareita, vastustajaa ja yhteistyökumppaneita kohtaan.

Paikallisuus – Olemme näkyvästi ylpeitä seuramme juurista, mutta katsomme avarakatseisesti myös kauemmas. Ylpeänä kannamme aina seuramme logoa ja myös tulevaisuudessa muistamme kasvattajaseuramme.

Suvaitsevaisuus – Kunnioitus ja arvostus ohjaavat seurayhteisömme toimintaa. Teot määrittävät ihmisen. Kunnioitat ihmisiä, joiden kanssa olet tekemisissä. Sitoudut seuran ja joukkueen tekemiin päätöksiin ja sopimuksiin. Rehdit käytöstavat ja Fair Play toiminta auttavat toisia kunnioittamaan sinua. Sitoudut noudattamaan seurasi tekemiä sääntöjä ja määräyksiä.

Seuraylpeys – Olemme ylpeitä seuramme tarinasta sekä identiteetistämme kannattajien seurana. Tähtäämme aina parempaan kaikilla toiminnan tasoilla.

Toiminta-ajatus: Päätöksentekomme ja viestintämme on avointa ja luottamukseen perustuvaa kaikilla tasoilla Kehitämme pesäpalloa yhdessä sen harrastajien kanssa ja hyödynnämme kaikkien asiantuntemusta, osaamista ja kokemusta. Johtamisemme on tavoitteellista, suunnitelmallista, osallistavaa ja innostavaa. Arvioimme toimintaamme ja sen kehittymistä säännöllisesti.