Kentät

 

Hietalahden pesäpallostadion

Vaasan Hietalahden pesäpallostadion on rakennettu vuoden 1988 Itä-Länttä varten. Tuolloin kenttä sai myös tuhannen hengen katetun pääkatsomon. Stadionin kokonaiskapasiteetti on 4500. Stadion oli Suomen ensimmäinen pesäpallokenttä, jossa oli katettu katsomo ja se valittiin vuoden stadioniksi vuonna 1986. Alustana kentällä on hiekkatekonurmi, joka asennettiin sinne vuonna 2004. Vuoden 1988 Itä-Lännessä syntyi myös stadionin yleisöennätys 7090 katsojaa lisäkatsomoiden avulla.

https://goo.gl/maps/DC89NfLHJdRRgVfy6

 

Ristinummen kenttä

Vaasan toinen pesäpallokenttä löytyy Ristinummelta. Kenttä on hiekkapintainen ja käytetään suurimmaksi osaksi harjoitus- ja varakenttänä ruuhkaisimpana aikana. Kentällä on kuivakäymälä, vesipistettä ei löydy (300 metrin päässä on Teboil-huoltoasema). Vierasjoukkueita pyydetään tarvittaessa käyttämään Hietalahden pesäpallostadionin pukeutumistiloja (tarpeesta ilmoitettava etukäteen kotijoukkueen yhteyshenkilöille).

Osoite kentälle: https://goo.gl/maps/qrr8VG2zhkv19YAJ7

 

Rantakenttä

Hietalahden pesäpallostadionin takaa löytyy hiekkapintainen Rantakenttä (Huom! Tämä kenttä on toistaiseksi poissa käytöstä). Sanmarkinkatua jatketaan stadionin ohi rantaan asti, jossa on parkkipaikkoja. Rantakenttä sijaitsee parkkipaikan oikealla puolella olevan maavallin takana.

 

Hietalahden pesäpallostadion
Ristinummen kenttä
Rantakenttä (toistaiseksi poissa käytöstä)