Kaudella 2018 Vaasassa pelataan miesten suomensarjan pesäpalloa

13.10.2017

Casper Saari ja Joonas Ojanperä pelasivat kaudella 2017 Vaasan Mailan D-poikien joukkueessa. KUVA: Pasi Kettunen
Casper Saari ja Joonas Ojanperä pelasivat kaudella 2017 Vaasan Mailan D-poikien joukkueessa. KUVA: Pasi Kettunen

Pesäpalloliiton operatiivinen johtoryhmä on hyväksynyt Vaasan Mailan Junioreiden ja Ikaalisten Tarmon hakemukset miesten Suomensarjaan osallistumisesta kaudella 2018. Seurojen tekemissä hakemuksissa on esitetty riittävät sarjapaikkojen myöntämisen perusteet.

Vaasan Mailan miesten edustusjoukkueelle päätettiin hakea paikkaa Suomensarjaan. Seurassa on kasvamassa lahjakkaita ja taitavia nuoria miehiä ja haluamme, että nämä nuoret saavat mahdollisuuden pelata miesten mukana ja mahdollistetaan näin jatkuva kehittyminen lajin parissa. Vaasan Mailan juniorityö on laadukasta ja joukkueiden vetäjinä toimii pelaajia, jotka ovat aikaisemmin omalla pelaajauralla edustaneet myös muita seuroja Mailan ohella.

- Mahtava juttu, että Vaasaan saadaan taas miesten edustusjoukkue, kommentoi seuran puheenjohtaja Jukka Havulehto. Nuorten pelaajien tueksi suomensarjaan on lähtemässä myös joukko vanhoja Mailan miesjoukkueen pelaajia. Pelaajapolku poikien ja miesten puolella rupeaa nyt näyttämään siltä miltä pitääkin, toteaa Havulehto.

Lisätietoja

Jukka Havulehto, puheenjohtaja, Vaasan Mailan juniorit ry, 050 385 4194