Koulutukset

Tuomarikoulutukset 2017

Tuomarikouluttajana Ari Latvala

 

SEURAN TUOMARIKOULUTUS 

Ajankohta: ma 3.4.2017 klo 17-19 

Paikka: Vaasan uimahallin kokoushuone (2.krs)

Kohderyhmä: Tuomarit, joilla on aikaisempina vuosina jo ollut tuomarikortti tai jotka suorittavat E- tai D-tuomarikortin

--> Ilmoittaudu koulutukseen

Huom! Sääntötesti
Täytä sääntötesti netissä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään su 26.3.2017. Sääntökokeessa on kaksi vaihtoehtoa: tutustumiskoe ja edistyneempien koe. Jos olet suorittamassa D-tason tuomarikorttia, valitse edistyneempien koe. 

--> SÄÄNTÖTESTI

 

TUOMARIKOULUTUS UUSILLE JUNIOREILLE

Ajankohta: ma 10.4.2017 klo 17-19 

Paikka: ilmoitetaan myöhemmin!

Kohderyhmä: Juniorituomarit jotka ovat suorittamassa ensimmäistä kertaa tuomarikorttia ja toimivat tuomareina ainoastaan G- ja F-ikäisten peleissä (2T / 3T / TT).

Huom!

Tähän koulutukseen osallistuvien ei tarvitse suorittaa sääntötestiä.

Uudet tuomarit voivat halutessaan osallistua seuran tuomarikoulutukseen ja hankkia E-tason tuomarikortin, joka oikeuttaa tuomarina toimiseen muissakin ikäluokissa ja sarjoissa.

--> Ilmoittaudu koulutukseen

* * * 

 

Infoa tuomarikortista

Tuomarikortti on Vaasan Mailan juniorit ry tai Mailattaret ry pelaajalle maksuton, mikäli pelaaja on maksanut seuran jäsenmaksun kaudelta 2017 ja hänellä on voimassaoleva pelaajalupa kaudella 2017.  

Tuomari sitoutuu toimimaan tuomarina vähintään viidessä (5) Vaasan Mailan juniorit ry:n tai Mailattaret ry:n ottelussa. Mikäli tuomari ei täytä tuomarivelvoitetta, veloitetaan häneltä tuomarikortin hinta (alle 18-vuotiaat 25e, yli 18-vuotiaat 40e). 

Jokaisen tuomarin tulee myös omatoimisesti lunastaa PPL:n T-lupa (lisenssi), mikäli hänellä ei ole voimassa olevaa pelaajalupaa.

Koulutuksen käynyt saa tuomarikortin jolla pääsee seuraamaan kaikkia PPL:n alaisia pelejä ilmaiseksi.