Kentät

Vaasan Hietalahden pesäpallostadion on rakennettu vuoden 1988 Itä-Länttä varten. Tuolloin kenttä sai myös tuhannen hengen katetun pääkatsomon. Kokonaiskapasiteetti on 4500. Stadion oli Suomen ensimmäinen pesäpallokenttä, jossa oli katettu katsomo ja se valittiin vuoden stadioniksi vuonna 1986. Alustana kentällä on hiekkatekonurmi, joka asennettiin sinne vuonna 2004. Vuoden 1988 Itä-Lännessä syntyi myös stadionin yleisöennätys 7090 katsojaa lisäkatsomoiden avulla.

https://goo.gl/maps/DC89NfLHJdRRgVfy6

 

Vaasan toinen pesäpallokenttä löytyy Ristinummelta, kenttä on hiekkapintainen ja käytetään suurimmaksi osaksi harjoitus- ja varakenttänä ruuhkaisimpana aikana. Kentällä kuivakäymälä, vesipistettä ei löydy (300m päässä on Teboil huoltamo) Vierasjoukkueita pyydetään tarvittaessa käyttämään Hietalahden stadionin pukeutumistiloja (tästä ilmoitettava etukäteen kotijoukkueen valmennukselle).

Osoite kentälle: https://goo.gl/maps/qrr8VG2zhkv19YAJ7

 

Stadionin takaa löytyy hiekkapintainen Rantakenttä (TÄMÄ KENTTÄ TOISTAISEKSI POISSA KÄYTÖSTÄ). Sanmarkinkatua jatketaan rantaan asti jossa on parkkipaikkoja. Kenttä on parkkipaikan oikealla puolen maavallin takana.

 

Hietalahden pesäpallostadion
Radiotienkenttä
(Toistaiseksi poissa käytöstä)Rantakenttä löytyy stadionin takaa