MANNILA PALAA VAASAN MAILAAN – TAIJALA VAHVISTAA KAKSOISEDUSTUKSELLA TAKAKENTTÄÄ

14.5.2022Kokenut Jukka Mannila palaa vuosien tauon jälkeen Vaasan Mailaan. Niki Taijala vahvistaa joukkueen takakenttää kaksoisedustuksella Alavuden Peli-Veikoista.

Mannila on pelannut urallaan 151 ottelua ykköspesiksen runkosarjassa tuoden niissä 102 juoksua. Suomensarjassa otteluita on kertynyt vyölle yli 140 kappaletta ja mies on näissä peleissä edennyt kotipesään juoksun arvoisesti 231 kertaa. 

Mannila on ulkopelissä takuuvarma etukentän suorittaja ja sisäpelissä vaihtaja. Vaasan Mailaan palaava Mannila liittyy joukkueeseen hyvillä mielin.

- Hyvillä fiiliksillä. Meillä on laaja pelaajarinki, jossa on mukavasti nuoruutta ja kokemusta. Innolla odotan jo kesän pelejä. Pyrin tuomaan joukkueeseen kokemusta ja toivottavasti myös monipuolisuutta, toteaa Mannila. 

Niki Taijala vahvistaa Mailan joukkuetta kaksoisedustuksella ykköspesiksessä pelaavasta Alavuden Peli-Veikoista. Taijala pelaa ulkokentällä kopparin paikkaa ja sisäpelissä etenijän sekä vaihtajan roolissa.

Molemmat pelaajat ovat kokoonpanossa mahdollisesti jo tulevalla viikolla, kun Maila kohtaa lauantaina 21.5. pelattavassa kotiottelussa Laihian Lujan. Sitä ennen luvassa kuitenkin isoja uutisia, joten pysy kuulolla!

#uusiaika #vaasanmaila #vaasanmailaedustus