Vaasan Mailan kasvatit nostamassa Manse PP:n Superpesikseen!

9.8.2019


Miesten ykköspesiksessä pelaava Manse PP varmisti sarjan ykköstilan ja samalla nousun Superpesikseen kaudelle 2020. Joukkueessa pelaavat myös Vaasan Mailan junioreiden kasvatit Ville Kero ja Roope Reinikka. Molemmat pelaavat joukkueessa suuressa roolissa, josta osoituksena mm Villen sijoitus kolmantena sarjan lyöjätilastossa ja Roopen ykköspaikka kärkilyöntitilastossa (tilanne kirjoitushetkellä)!

Jukka Havulehto soitti pelimiehille onnitellakseen ja kysyäkseen samalla kuulumisia sekä muistoja kasvattajaseuran ajoilta.

Roope kertoo, että hän muistaa aina Vaasan Mailan junioriajoilta hyvät valmentajat sekä hyvät harjoitusolosuhteet. He muistelevat Villen kanssa Vaasan aikoja hyvällä ja että hyvä huumori oli aina mukana treeneissä ja peleissä. Roope opiskelee Tampereella tuotantotaloutta ja työskentelee opintojen ohessa Patrialla. Roope valmistuu diplomi-insinööriksi.

Myös Ville arvostaa omalta junioriajaltaan valmennusta ja sitä että asioita on tehty Vaasassa oikein. Miesten joukkueessa pelatessaan junioreille oli aina hyviä esikuvia, joilta sai oppia ja ohjausta. Asiat hoidettiin kunnolla ja siinä oli nuoren miehen hyvä kehittyä.

Sekä Ville että Roope totesivat, että pesäpallo on ollut molemmille koko perheen harrastus ja mukavia muistoja junnuajoilta löytyy paljon. Molemmille oli tärkeää onnistua ja auttaa Manse PP:n joukkuetta voittamaan ja saavuttamaan pitkäaikainen unelma. Ville toteaa, että Manse PP:n nousu Superiin oli kruunu hänen omalle uralleen.

Vaasan Mailan juniorit onnittelevat Villeä ja Roopea sekä koko Manse PP:n joukkuetta upeasta saavutuksesta!